Acumulació de vehicles aquest diumenge al peatge de la Roca del Vallès
Acumulació de vehicles aquest diumenge al peatge de la Roca del Vallès

Cues de fins a 9 quilòmetres en l'operació tornada de Sant Joan

La C-31, l'AP-7, la C-65 i l'N-340 registren les principals complicacions

RedaccióActualitzat

Embussos de fins a 9 quilòmetres en l'operació tornada del cap de setmana llarg de Sant Joan, sobretot a l'autopista AP-7 i a les carreteres de la Costa Brava. La informació s'actualitza al moment al compte de l'Equip viari

Segons informa el Servei Català de Trànsit, les retencions més grans han estat, fins ara, de 9 quilòmetres. Són les cues que s'han registrat a la C-31 a Santa Cristina d'Aro, per accedir a la C-65; També se n'han registrat 8 quilòmetres a l'N-340 al Vendrell, per anar cap a Barcelona. I 7 quilòmetres a la C-65 a Llagostera, per enllaçar amb l'AP-7.

A l'AP-7 hi ha diferents trams amb problemes, principalment a la zona de Maçanet de la Selva i Sant Celoni, amb cues que han arribat als 7 quilòmetres.

Alguns accidents han agreujat la situació. A l'AP-7 n'hi ha hagut un entre Cardedeu i la Roca, un altre a la mateixa via a Castellet i la Gornal i també a Granollers.

I a la C-66 un a Flaçà, amb tres vehicles implicats, que ha obligat a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa.

 

A les vuit del vespre ja havia quedat normalitzada la circulació a l'A-2 a Tàrrega en direcció a Barcelona. A la C-31 a Santa Cristina d'Aro i a la C-65 a Llagostera. També s'ha normalitzat a la B-20, a la pota nord a Santa Coloma de Gramenet en sentit Barcelona.  A la C-32 ja s'hanvien reobert tots els carrils a l'altura d'Argentona, al Maresme, en sentit nord.

A dos quarts de nou, la situació a les carreteres ja estava gairebé normalitzada. Només quedaven algunes retencions a l'N-240 a l'altura de Montblanc o a l'N-340 a l'altura de Vallirana.

 

Anar al contingut