Tram de l'AP-7 al seu pas per Gelida, on hi ha hagut les restriccions
Tram de l'AP-7 al seu pas per Gelida, on hi ha hagut les restriccions (ACN)

Cues a l'AP-7 en el primer diumenge amb noves restriccions de velocitat

Aquest cap de setmana ja no es pot circular a més de 100 quilòmetres per hora pel tram de l'AP-7 entre Martorell i Gelida

RedaccióActualitzat

Problemes de circulació aquest diumenge a la tarda a l'autopista AP-7. Tres accidents han complicat el trànsit en el cap de setmana que s'han començat aplicar mesures per reduir la sinistralitat i evitar cues.

Entre la Granada del Penedès i Vilafranca en direcció nord. Dos accidents molt pròxims l'un de l'altre han fet tallar totalment la via durant uns minuts i han provocat 9 quilòmetres de retenció.

Més al sud, a l'Ametlla de Mar, i també en sentit nord, un altre sinistre ha provocat fins a vuit quilòmetres d'aturades.

També hi ha hagut cues al llarg de la tarda a la Roca (4 km) i a Gelide (3km) cap a Barcelona.

Aquest és el primer cap de setmana que s'aplica la mesura de limitar la velocitat a 100 km/h en el tram entre Gelida i Martorell, un dels punts on es registren més accidents.

A la C-31 a Montgat un altre accident ha fet tallar un carril en sentit Barcelona, cosa que també ha provocat aturades en aquest punt.

L'estat del trànsit en directe:

 

Les noves mesures

La reducció de la velocitat els caps de setmana és una de les mesures del govern per reduir la sinistralitat en aquesta autopista, per on passen 29.000 cotxes més cada dia des que es van retirar els peatges.

També s'incrementarà el control amb drons i helicòpters, i s'instal·laran radars mòbils; un paquet de mesures que costarà gairebé 15 milions d'euros i que estarà en funcionament els pròxims 2 anys.

Dissabte a la tarda ja es va fer un control per veure com se circula per aquest tram. El 97% dels vehicles van circular per sota dels 100 km per hora. I una seixantena de cotxes van ser denunciats per excés de velocitat.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut