Cues a l'AP-7 el primer matí de l'operació sortida de Setmana Santa
Retencions a Castellbisbal

Cues a l'AP-7 el primer matí de l'operació sortida de Setmana Santa

Hi ha diverses incidències que compliquen la circulació, sobretot en aquesta via

Actualitzat

Aquest dissabte és el primer matí d'operació sortida d'aquesta Setmana Santa. 372.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana fins a les 12 del migdia, però s'espera que el plat fort serà el que ve. S'han produït retencions a diverses carreteres catalanes, tot i que la situació millora.

L'autopista AP-7 és la que registra més retencions. Hi ha hagut diversos quilòmetres de retencions en diferents punts. En sentit sud hi ha retencions amb circulació lenta a Castellbisbal, a Castellví de Rosanes, al Papiol i a Gelida.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), la circulació també és intensa en un tram de l'AP-7 a Cambrils (Baix Camp), en sentit Barcelona, i a Montornès del Vallès en sentit Girona.

Altres vies que registren algunes retencions són la B-25 al Papiol, en adreça Tarragona, o la B-30 a Barberà del Vallès, adreça Martorell.

A més, han tallat per un accident la carretera N-II a Martorell, a l'enllaç de l'A-2, i es fan desviaments per l'interior de la població.

Trànsit ha establert un dispositiu especial amb motiu de l'operació sortida de Setmana Santa, que aquest any se celebra sense restriccions de mobilitat pel coronavirus i amb les autopistes amb peatges alliberats.

Més de 300.000 vehicles han sortit de Barcelona aquest dissabte al matí

En concret, segons les previsions del SCT, entre les 15.00 d'ahir divendres i la mateixa hora d'avui es preveu que surtin uns 490.000 vehicles de l'àrea metropolitana de Barcelona, en la primera fase de l'operació sortida de Setmana Santa.

El director de Trànsit, Ramon Lamiel, ha demanat que s'extremin les precaucions i que no s'abaixi la guàrdia durant la conducció per evitar accidents mortals.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut