Joan Coscubiela i Albano Dante Fachin
Joan Coscubiela i Albano Dante Fachin
Barcelona

CSQEP i Podem exigeixen al govern que presenti les garanties per al referèndum

RedaccióActualitzat

Els comuns han fet dues compareixences per valorar l'anunci de data i pregunta: per una banda, CSQEP, i per l'altra, Podem. Tots dos coincideixen a demanar al govern que presenti la norma que ha de donar cobertura al referèndum.

Albano Dante Fachin, de Podem, diu que acceptaria un referèndum unilateral com a vinculant, en funció de la participació que hi hagués:

 "La capacitat vinculant o no, en gran mesura, vindrà donada per la participació de la gent. Està clar que el fet que participant milions de persones en un procés d'aquesta mena políticament és vinculant". 

En el cas de Joan Coscubiela, en nom del grup parlamentari CSQEP, no ha fet distincions entre diferents tipus de referèndum. Coscubiela sempre ha parlat del referèndum que és l'únic possible -diu- en la legislació espanyola vigent.

"El que la societat catalana necessita i exigim és que d'una vegada per totes el govern presenti la norma que ha de donar cobertura al referèndum que ha acordat el Parlament de Catalunya. En definitiva, només falta saber-ho tot, perquè avui no hem pogut saber res." 

            

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut