El president de C's, Albert Rivera, en l'acte de presentació de l'eslògan electoral (Foto: ACN)
"No volem dues Catalunyes dividides", ha exclamat Rivera. (Foto: ACN)
Barcelona

C's tria l'expressió "millor units" com a eslògan de la campanya electoral per al 25-N

"No volem dues Catalunyes dividides", ha declarat Albert Rivera durant la presentació del que serà el seu eslògan de campanya.

ACNActualitzat
C's ha presentat el que serà el seu eslògan durant la propera campanya electoral. "Millor units" és la crida que fa el partit presidit per Albert Rivera" per "combatre" el "separatisme" que encarna el president de la Generalitat. L'eslògan va acompanyat per una imatge de les banderes catalana, espanyola i europea encabides en el símbol d'un cor.

"No volem dues Catalunyes dividides", ha exclamat Rivera, l'encarregat de tancar un acte que ha comptat amb nombroses personalitats del món de la cultura i l'educació. Segons Rivera, les properes eleccions seran decisives per a la "cohesió nacional" i cal que els ciutadans votin per dir-li a Artur Mas que no "se'n sortirà" en la seva idea de "trencar Espanya".

L'acte de precampanya ha coincidit amb el Dia de la Hispanitat i, precisament, les 450 persones que s'han aplegat a la sala d'actes del CCCB -150 més s'han quedat a la porta perquè no hi cabien- s'han dirigit cap a la manifestació en defensa de la unitat de l'Estat.

Els protagonistes principals no han estat els membres de la direcció del partit, sinó personalitats del món de la cultura, l'educació, el dret i els mitjans de comunicació. Entre d'altres, ha destacat el discurs del catedràtic de Dret Constitucional de la UAB i fundador de C's, Francesc de Carreras, que ha apuntat que una Catalunya independent seria com Sicília: "Plena de màfies, gàngsters i 'vendettes'". Per això, el missatge que han volgut donar tots els participants ha estat que en les properes eleccions al Parlament es posa en joc la "subsistència" de Catalunya i també d'Espanya.

Anar al contingut