Pla mig del portaveu de Cs a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, flanquejat pels regidors Sònia Orts i Pedro Sánchez, en roda de premsa …
Pla mig del portaveu de Cs a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, flanquejat pels regidors Sònia Orts i Pedro Sánchez, en roda de premsa el 9 de gener del 2018. (Horitzontal)

Cs dona per "esgotat" el projecte de Ballesteros i s'erigeix com l'única opció per "regenerar" Tarragona

Actualitzat

ACN Tarragona.-El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Tarragona considera que l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, està en "amortització" i el seu projecte està "esgotat", per la qual cosa s'erigeix com "l'única opció" per "regenerar" la ciutat. El portaveu de la formació al consistori, Rubén Viñuales, ha expressat aquest dimarts la seva voluntat de "fidelitzar i mantenir" els més de 25.000 vots aconseguits per Cs en els comicis del 21-D per arrabassar l'alcaldia als socialistes. En aquest sentit, Viñuales ha confirmat que es presentarà a les primàries per repetir com a cap de llista el 2019. Coincidint amb l'inici del tercer any de mandat de Ballesteros, Cs ha reclamat la convocatòria d'una audiència pública per exposar el grau de compliment del programa de govern, atès que, segons el partit taronja, tot just arriba al 15%.

Anar al contingut