Sabadell

Tensió i crits de rebuig a la nova alcaldessa de Sabadell a la sortida de l'Ajuntament

Ciutadans denuncia que la regidora de Sabadell Laura Vílchez ha rebut l'impacte d'un objecte llançat pel grup de manifestants quan sortia del consistori

RedaccióActualitzat

Centenars de persones han expressat el seu rebuig cap a la nova alcaldessa socialista de Sabadell, Marta Farrés. A la sortida del consistori, l'han rebuda amb crits de desaprovació i d'oposició al nou govern del PSC i Podem.


La diputada de Ciutadans, Laura Vílchez, que també ha assistit a la investidura, ha rebut l'impacte d'un objecte llançat pel grup de manifestants quan sortia del consistori.


L'Ajuntament ja ha condemnat aquests fets i ha posat a disposició de Vílchez els recursos necessaris per denunciar-los.  

 

"No he arribat fins aquí per barallar-me amb ningú"

La socialista Marta Farrés s'ha convertit avui en la primera alcaldessa de la història de Sabadell. Farrés ha estat investida gràcies als vots del PSC, que va ser la força més votada en les eleccions del 26M, i al suport de l'única regidora de Podem en el consistori, Marta Morell. D'aquesta forma, el PSC recupera l'alcaldia de la capital vallesana, que va perdre ara fa quatre anys després del cas Mercuri.

 

 

En el seu discurs d'investidura, la nova batlle ha recordat les regidores que l'han precedida i ha indicat que "un tros de la vara és mèrit de totes elles". Així mateix, ha llançat un missatge clar a l'oposició: "No he arribat fins aquí per barallar-me amb ningú", ha advertit Farrés, que defensa una nova política "més madura".

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26M
Anar al contingut