Els ciclistes de l'UAE Team Emirates a la primera etapa a Barcelona (EFE/Toni Albir)

Crítiques per la falta de llum a la Vuelta a Barcelona, també de mitjans internacionals

L'Ajuntament ha explicat que el sistema no permet avançar l'encesa de l'enllumenat públic

RedaccióActualitzat

Ciclistes i aficionats de la Vuelta han criticat l'organització per les males condicions de la primera etapa a Barcelona, amb pluja i amb molt poca visibilitat, unes crítiques que han recollit mitjans internacionals i que també han esquitxat l'Ajuntament, com a responsable de l'enllumenat públic. 

Des de l'Ajuntament han explicat que l'enllumenat de la ciutat s'activa per un sistema mixt que funciona amb sensors de llum i amb temporitzadors programats amb una periodicitat anual. En aquesta època, els temporitzadors s'activen a les 20.45 hores i, tot i que s'ha intentat avançar l'horari d'encesa, el sistema no ho permet.

Fonts municipals també al·leguen que les condicions climàtiques i de lluminositat van canviar de manera imprevisible i que, en previsió de la pluja, l'organització va avançar 15 minuts l'arribada a meta de l'últim equip.

Les xarxes han recollit la situació de perill per als ciclistes sota la pluja, agreujada per la foscor que hi havia a Barcelona.

 

 

 

 

 

 


L'oposició municipal: "Quin desprestigi!"

Entre les crítiques per la falta de llum durant la prova esportiva, també hi ha l'oposició de l'Ajuntament de Barcelona. El portaveu de TriasxBCN,  Jordi Martí i Galbis, ha acusat el govern de "manca de previsió" i ha destacat que perjudica la imatge de la ciutat.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
EsportsAjuntament de Barcelona
Anar al contingut