Miguel Ángel Revilla, president de Cantàbria (Europa Press/Iñaki Berasaluce)

Crítiques a Revilla per cantar sense mascareta en un hospital de Cantàbria

El president càntabre, aficionat a cantar, ha volgut animar el músic Benito Díaz, ingressat, cantant-li un dels seus temes

RedaccióActualitzat

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, ha de comparèixer avui al Parlament per donar explicacions sobre els contractes suposadament irregulars de la conselleria d'Obres Públiques.

Aquest cap de setmana, però, ha estat envoltat de polèmica per una qüestió ben diferent: la seva afició a cantar.

Les imatges mostren Revilla en l'habitació d'un hospital, cantant "Adiós pueblo de Carmona" a Benito Díaz, autor del tema, per animar-lo.

L'home, però, no sembla reaccionar davant d'aquest gest del president càntabre, que ha estat criticat per voler guanyar vots amb una persona ingressada en un hospital, i també per fer-ho sense mascareta, contravenint les normes dels centres sanitaris. De fet, mentre canta, Revilla sosté una mascareta amb la mà esquerra.


Revilla ja va ser polèmic, durant la pandèmia, quan va ser vist en un restaurant menjant i fumant en un moment en què les restriccions no permetien fer-ho.

A banda de crítiques, l'actuació hospitalària de Revilla ha generat diversos mems a les xarxes.

 

 

 


Himnes, nadales i cançons d'amor

Tampoc no és la primera vegada que Revilla és notícia per exposar en públic les seves habilitats cantores.

Fa sis anys va cantar al programa "El hormiguero", acompanyat a la guitarra per Pablo Motos, "Viento del norte", de Nando Agüeros, un himne a Cantàbria, tot i que no l'himne oficial de la comunitat, l"Himno a la montaña", de Juan Guerrero Urreisti, com alguns usuaris li van retreure a les xarxes.

El 2019, Revilla va tancar el missatge institucional de Nadal cantant una nadala, però no ell sol, d'una manera senzilla, sinó acompanyat d'una orquestra i un cor, del conservatori de Torrelavega.

Aquest gener, una altra vegada a "El hormiguero", Revilla ha ofert el seu moment més emotiu en cantar una cançó a la seva dona, Aurora, que havia estat operada de càncer.

Anar al contingut