Cristiano s'ha estrenat a la Sèrie A amb dues dianes (EFE)

Cristiano Ronaldo fa els seus primers dos gols amb la Juve davant el Sassuolo

Quatre jornades ha necessitat el portuguès per estrenar-se en partit oficial de la Serie A, ha estat contra el Sassuolo i ha fet dues dianes

Cristiano Ronaldo ha celebrat els seus primers gols oficials amb la Juventus. El portuguès ha necessitat quatre jornades per estrenar-se amb el seu nou equip i ho ha fet a casa, contra el Sassuolo, convertint l'u i el dos a zero. El partit ha acabat 2-1, gràcies a Khouma Babacar, que ha marcat sobre el xiulet.

Després de tres jornades en blanc i de rebre les pertinents crítiques, Ronaldo s'ha tret l'espineta que tenia clavada en el minut 50 de partit, després d'empènyer la pilota, que ha caçat d'un rebot, dins de la porteria rival. El segon ha arribat, també de les seves botes, deu minuts després (2-0).

Curiosament, Ronaldo també va marcar l'any passat en el seu quart partit de Lliga, en una visita al Getafe corresponent a la vuitena jornada de la Lliga. El portuguès s'havia perdut les primeres quatre cites a causa d'una sanció rebuda a la Supercopa d'Espanya contra el Barcelona.