Futbol

Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos carreguen contra l'actuació d'Undiano Mallenco

Cristiano ha parlat de l'actuació arbitral després de la derrota davant d'un Barça ha dominat el partit la major part del temps. El portuguès ha assegurat que Undiano "no està a l'altura" per xiular aquests partits.

Actualitzat

Cristiano només ha parlat de l'àrbitre a la zona mixta després d'un partit on el Barça ha dominat la major part del joc. Cristiano ha assegurat que Undiano "és un àrbitre molt dolent, no està al nivell... el miraves i estava blanc, s'ha equivocat per a tots". Finalment, en un atac de frustració, ha dit que des que és jugador del Madrid s'ha donat compte que a Espanya "hi ha gent a qui no li agrada que guanyi el Madrid".

Sergio Ramos, que ha acabat expulsat després de cometre penal a Neymar, també ha carregat contra Undiano davant la premsa. Segons ell, "s'hauria de seleccionar als millors àrbitres, que puguin assimilar partits com aquests". Sobre la jugada del penal, ha assegurat que "Neymar buscava el contacte amb mi", però també ha reconegut que "el de Cristiano tampoc era penal". "Pel bé del futbol espero que Undiano Mallenco no torni a xiular-nos mai", ha finalitzat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut