Reial Madrid

Cristiano Ronaldo: "Guanyarem la final de Copa al Barça i marcaré algun gol"

Aquest divendres se sabrà quina és la seu de la final de la Copa del Rei de futbol. Una decisió que es prendrà a Madrid, a la seu de la Federació Espanyola, en una reunió on hi seran representants dels dos finalistes, el Barça i el Reial Madrid. Per cert, sobre aquesta final el portuguès Cristiano Ronaldo, en una entrevista a la Cadena SER, ha assegurat que saben com guanyar aquesta final. Cristiano Ronaldo també ha afegit que està convençut que en els dos pròxims partits que jugui contra el Barça, el de Copa i de tornada de la Lliga al Bernabéu, marcarà segur i trencarà la seva sequera golejador en els duels contra els blaugranes.

Actualitzat
Cristiano Ronaldo no aprèn dels errors del passat. Si abans del partit de Lliga del Camp Nou el portuguès va reptar el Barça a marcar vuit gols al Reial Madrid, com ja va fer contra l'Almeria, i que no van ser vuit però el clàssic va acabar amb una maneta a favor dels blaugranes, ara, dos mesos abans de la final de Copa, l'estrella madridista va assegurar ahir en una entrevista a la Cadena SER que guanyaran la final i va augurar que trencarà la seva sequera golejadora davant el màxim rival.

"Mourinho sap què hem de fer per guanyar-los i nosaltres també tenim una idea. El míster sap quina és la millor estratègia per guanyar-la i estic segur de que guanyarem la final de Copa", va pronosticar. Cristiano, que encara no ha aconseguit marcar un gol al Barça ni amb el Manchester United ni amb els tres partits que ha disputat amb la samarreta madridista, també va assegurar que en breu trencarà la seva sequera golejadora contra els blaugranes: "Aquest any marcaré contra el Barça i intentaré que sigui en els dos pròxims partits".

D'altra banda, el portuguès no va poder evitar fer referència a la maneta encaixada a la Lliga, una derrota que encara cou a les files madridistes. "El 5-0 contra el Barça va ser una de les derrotes més difícils de superar de la meva carrera, però hi ha coses bones que podem treure d'aquella derrota. Vam aprendre molt i no cometrem els mateixos errors", va admetre. Per últim, CR7 va desmentir que la relació entre l'entrenador José Mourinho i el director general Jorge Valdano sigui dolenta. "Es porten molt bé. La gent està molt equivocada. Sempre han estat amics", va concloure.

Mourinho: "Només tinc por de Déu"

José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, afirma que només té por de Déu i que espera algun dia "admirar" des de La Cibeles l'alegria dels seus jugadors per haver aconseguit algun títol. En una entrevista a Real Madrid Televisión on repassa aspectes personals, el tècnic portuguès admet que la seva vida professional li ha pres més coses de les que li ha donat.

Qüestionat per les seves creences religioses, Mourinho va deixar aquesta reflexió: "Només tinc por entre cometes de Déu. Sóc un catòlic profund, hi crec molt. Crec en el seu poder, en la seva justícia i per això tinc por. Només vull que els meus estiguin bé. Si ho estan, si tenen salut, tranquil·litat i alegria de viure, no tinc por de res més. En el futbol, no tinc por de res ni de ningú".

En l'aspecte més futbolístic, Mourinho va reconèixer que no és amic de les celebracions, però va deixar clar que en el Reial Madrid voldrà assistir a La Cibeles per veure els seus jugadors i a l'afició celebrant algun títol. "Puc guanyar títols al Reial Madrid, però també construir coses en el futur. Ets valorat per guanyar o no guanyar i, per aquesta raó, en un gran equip s'ha de guanyar. Passo a prop de La Cibeles. Passo per allà quan torno a casa després del Bernabéu. No m'agraden molt les festes. Amb l'Oporto i l'Inter no vaig estar a les celebracions. Amb el Chelsea sí que hi era, però amagat", va explicar. "Les celebracions són més per als jugadors. Però si puc estar un dia a La Cibeles per admirar l'alegria dels jugadors i la gent, estaré content", va afegir.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut