Espanyol

Cristiano Ronaldo, amb repòquer de gols, i Benzema, rubriquen una imponent victòria del R. Madrid contra l'Espanyol (0-6)

El Madrid ha golejat l'Espanyol en un partit que ha tingut un clar protagonista, Cristiano Ronaldo. El portugués ha marcat cinc dels sis gols del matx. Els blanc-i-blaus no han tingut cap opció en un partit que al descans ja perdien per 0-4

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El matx contra el R. Madrid era un partit especial pel RCD Espanyol per moltes coses. En primer lloc perquè els blanc-i-blaus homenatjaven a l'inici del partit la seva llegenda, Raül Tamudo, que fa uns dies va anunciar la seva retirada del futbol professional, i que ha estat l'encarregat de fer el servei d'honor. I en segon lloc perquè una victòria contra un dels "grans" de la Lliga els hauria donat la segona victòria a la temporada. Els de Sergio González, amb bastants problemes en defensa, no han pogut superar els blancs (0-6) en cap moment.

El primer gol (0-1) ha arribat molt d'hora, al minut 7, de les botes de Cristiano Ronaldo, que feia tres partits que no aconseguia marcar. El portugués ha aprofitat un forat en defensa i, gràcies a un servei de Modric, ha resolt amb un xut creuat al segon pal davant del porter Pau López.  El segon gol dels blancs ha arribat amb un penal d'Álvaro, que fa caure Gareth Bale dins de l'àrea. L'encarregat de llançar-lo ha estat el mateix Ronaldo, que no ha perdonat i s'ha apuntat el segon gol del matx (0-2). Pau López ha endevinat la direcció del xut, però no ha pogut fer res per parar el gol, al minut 17. Tres minuts després, Cristiano Ronaldo s'ha apuntat el hat-trick, amb una rematada amb l'esquerra molt a prop del centre la porteria, després d'una centrada de Gareth Bale. El portuguès ha fet tres gols en 20 minuts (0-3).

Al minut 21, com en cada partit, s'ha sentit una gran ovació del públic del Power8 en memòria de Dani Jarque.

El quart, al minut 28, ha arribat fruit d'una gran combinació entre Bale, Cristiano i Benzema. Bale ha fet un gran passi a Cristiano, que ha cedit la pilota a Benzema, encarregat de rematar dins de la porteria de López (0-4). Abans de la mitja part, ha estat a punt de caure el cinquè gol però un gran Pau López, toca lleugerament la pilota que va a parar al pal.

A la segona part el R. Madrid tot i jugar més relaxat i l'Espanyol intentar reduir distàncies en el marcador, un omnipresent Bale ha tornar a fer de les seves i ha fet l'assistència del quart gol de Cristiano Ronaldo, i el cinquè del partit (0-5). Però les coses no han acabat aquí, deu minuts abans del xiulet final, una altra vegada Ronaldo, ha rematat fàcilment dins la porteria perica (0-6).

Aquesta és la victòria més àmplia en el que portem de temporada, que supera la que va aconseguir l'equip blanc davant del Betis (0-5).

Ronaldo supera Raül, com a màxim golejador del club

Després d'aquest rèpoquer, el portugués suma 230 gols i es converteix en el màxim golejador del R. Madrid a la Lliga, superant així Raúl González. A la classificació general de la Lliga, Ronaldo es situa quart darrera de Messi (285), Telmo Zarra (251) i Hugo Sánchez (234).