Palma

Crisi al govern balear arran de la dimissió del conseller de Turisme, imputat en diversos casos

La corrupció desencadena una crisi de govern a les Illes. El conseller de Turisme, Miquel Nadal, d'Unió Mallorquina, ha presentat la dimissió després de ser imputat en diversos casos de corrupció. A la tarda, el president balear, Francesc Antich, ha convocat una reunió urgent del seu partit, el dels socialistes, per decidir si consuma o no la ruptura de l'actual pacte de govern amb els seus socis d'Unió Mallorquina.

Actualitzat
Miquel Nadal ha justificat la seva decisió de presentar la dimissió com a conseller de Turisme del Govern Balear per la "persecució" a què assegura que està sotmès i per les "falsedats" que publiquen els mitjans de comunicació, que estan causant un "dany greu" a la seva família. És per això que ha afirmat que la decisió és "irrevocable".

En roda de premsa, Nadal ha negat de manera contundent qualsevol apropiació indeguda de fons públics. "De manera rotunda i categòrica puc justificar totes i cadascuna de les entrades de diners als meus comptes; no m'he emportat mai ni un euro, i estic segur que tot quedarà perfectament aclarit."

Nadal ha assegurat no poder aguantar més i "no merèixer el mal" li estan fent amb les informacions que apareixen als mitjans, que ha titllat de "porqueria".
Anar al contingut