"Crims", Carles Porta i "Efecte wow", de TV3, guardonats als Premis Zapping

"Crims" ha estat premiat com a millor programa d'entreteniment, Carles Porta com a millor presentador i l'"Efecte wow", amb Dani Giménez, ha rebut el Premi Valors

RedaccióActualitzat

Triple premi per a TV3 en la nit dels Premis Zapping. "Crims", la sèrie de true crime que tracta casos reals que han passat a Catalunya, ha estat la guanyadora en la categoria de programa d'entreteniment

A més, Carles Porta, l'encarregat de posar llum a la foscor, ha estat guardonat com a millor presentador.

El Premi Valors a anat a "Efecte wow", l'espai presentat per Dani Jiménez que s'emet els dijous pel Super3 i aproxima la ciència als espectadors de forma rigorosa i divertida.

 

Dani Jiménez i Laia Servera han recollit el Premi Valors (CCMA)

Un palmarès repartit

La resta del palmarès l'han completat "La casa de papel" com a millor sèrie, Maribel Verdú com a millor actriu per "Ana Tramel. El juego", Karra Elejalde com a millor actor per "La Fortuna", "Órbita Laika" com a millor programa cultural i "Aragami 2" com a millor videojoc de producció pròpia. El millor programa de televisió local ha estat "De sol a sol", de Canal Terres de l'Ebre i Canal 21 Ebre.

A banda d'aquests guardons, els Premis Zapping també han reconegut el canal de YouTube Adictos a la Filosofía, d'Enric Fernández Gel, com a millor iniciativa a la xarxa.

En l'apartat de premis nominals, RTVE ha estat reconeguda amb un premi especial per la dedicació "constant i  valuosa" a la difusió de la música a través de "Los conciertos de la 2".

Antena 3 ha rebut el Premi Grups d'Anàlisis de Programes per la promoció de "l'entreteniment de qualitat" a través d'espais com "El desafío", "¿Quién quiere ser millonario?" o "Lego masters".

El premi a millor contingut en línia positiu per a menors ha estat per a la Fundació Aprende a Mirar, pel seu canal de vídeos divulgatius Derivando.

Finalment, el premi a la sensibilitat social ha estat per a Atresmedia per la campanya per alertar dels riscos de la tecnologia "Levanta la cabeza".


Premis a la qualitat

A diferència d'altres guardons, els Premis Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són les persones consumidores i usuàries qui escullen els finalistes de cada categoria.

ARXIVAT A:
TelevisióSèries
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut