Peral, el març de 2020, durant el judici (ACN/Pool EFE)
Barcelona

Crim de la Guàrdia Urbana: la justícia no atura per ara la sèrie de Netflix, com volia Peral

Rosa Peral n'havia demanat el "segrest" per poder visionar-la abans de presentar una demanda contra la plataforma i la productora

RedaccióActualitzat

La justícia no paralitzarà l'estrena de la sèrie "El cuerpo en llamas", de Netflix, sobre el crim de la Guàrdia Urbana, com havia demanat la principal investigada del cas, Rosa Peral, condemnada a 25 anys de presó. 

No ho farà, almenys, el jutjat de primera instància número 54 de Barcelona, que ha inadmès les mesures cautelars sol·licitades per Peral, prèvies a la possible presentació d'una demanda contra Netflix i la productora Arcadia Motion Pictures, en matèria de dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge.

Peral, en concret, va demanar a la justícia el "segrest" de la sèrie per poder-la visionar abans de l'estrena, prevista per a aquest divendres, 8 de setembre.

El motiu al·legat per la jutge del jutjat 54 és la falta de competència: argumenta que la doctrina "reiterada" del Tribunal Suprem estableix que "serà competent el tribunal del domicili del demandant". 

Per tant, recorda per tancar la resolució, la demanda es podrà presentar davant d'un jutjat de Vilanova i la Geltrú, al Garraf, on Rosa Peral residia abans de ser empresonada.

La resolució del jutjat de Barcelona és ferma i no s'hi pot presentar recurs.

Peral i el seu amant, Albert López, tots dos de la Guàrdia Urbana de Barcelona, van ser condemnats a 25 i 20 anys de presó, respectivament, per l'assassinat de la parella d'ella, Pedro Rodríguez, agent del mateix cos policial, el maig del 2017.

ARXIVAT A:
JudicialTelevisióGuàrdia Urbana
Anar al contingut