Així serà la pancarta de la manifestació contra el terrorisme
Així serà la pancarta de la manifestació contra el terrorisme
Barcelona

Crida per la manifestació #NoTincPor: "Volem que Barcelona es desbordi"

"Demà tenim una cita amb un únic objectiu: contribuir amb el nostre esforç cívic a la derrota del terrorisme", diu Puigdemont

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha d'adreçat a la ciutadania des de la galeria gòtica de l'Ajuntament per fer una crida a la participació en la manifestació d'aquest dissabte a la tarda al passeig de Gràcia de Barcelona, entre els Jardinets de Gràcia i la plaça de Catalunya.

El president de la Generalitat també ho ha fet en una declaració després del ple del Parlament, en què ha condemnat els atacs.

"Demà tenim una cita amb un únic objectiu: contribuir amb el nostre esforç cívic a la derrota del terrorisme."

Colau ha explicat que la manifestació la protagonitzarà la ciutadania i que tindrà una sola pancarta, amb el grafisme dissenyat per Frederic Amat amb les lletres de Barcelona en vermell, excepte la ela, que forma un crespó negre.

S'acabarà amb un acte breu a la plaça de Catalunya, on no hi haurà parlaments institucionals. Hi intervindran l'actriu Rosa Maria Sardà i la portaveu de la Fundació Ibn Batuta, Miriam Hatibi, que llegiran textos. Per acabar, dos violencel·listes tocaran "El cant dels ocells", un himne a la pau.

L'alcaldessa ha afegit que tot s'ha organitzat en un temps rècord i que s'espera que la manifestació sigui multitudinària.

"Volem que Barcelona es desbordi."

Milers de voluntaris repartiran entre els assistents flors roses, grogues i blanques, els colors de Barcelona.

Sota el lema "No tinc por", el crit que va sorgir espontàniament entre els ciutadans després dels atemptats, la primera capçalera estarà situada a la cruïlla del passeig de Gràcia amb el carrer de Casp. Estarà formada pels Mossos, els serveis d'emergència i els voluntaris que van actuar en el primer moment.

Darrere, el govern, l'Ajuntament i el Parlament.

La Casa del Rei, finalment, ha confirmat que Felip VI participarà en la manifestació de demà a Barcelona. Serà la primera vegada en democràcia que un cap d'estat pren part en una manifestació.

També hi seran Mariano Rajoy i gairebé tots els presidents autonòmics.

La marxa es preveu multitudinària.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut