Peatge
Peatge

Cremen caixers i llencen oli als peatges de l'AP-7 Salou i la C-32 a Arenys

Els Mossos investiguen com a actes vandàlics l'atac a les instal·lacions dels peatges de Salou i Arenys de Mar aquest diumenge

Redacció/ACNActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen actes bandàlics als peatges de Salou i Arenys de Mar. Aquest diumenge, uns desconeguts van tirar oli de motor sobre les cabines de peatge de la sortida 35 a l'AP-7, i van cremar els caixers de la sortida 109 de la C-32 al Maresme.

Els fets van passar la matinada de diumenge, entre les dues i les quatre, segons ha avançar el "Diari de Tarragona". Els Mossos d'Esquadra han confirmat les accions, però asseguren que no els consta cap denúncia per part d'Abertis, l'empresa concessionària de les autopistes.

En el cas del peatge de Salou, l'autor o autors van tirar oli de motor sobres les cabines de peatge d'Abertis, mentre que a Arenys de Mar es van cremar les màquines de pagament de l'empresa.

Les imatges de l'atac s'han pogut veure a les xarxes socials:

 

La policia investiga si els dos fets estan relacionats i si els actes van estar comesos pels mateixos autors o bé per dos grups. De moment no hi ha detinguts.

ARXIVAT A:
PeatgesPolicial
Anar al contingut