Pla general d'alguns dels contenidors de brossa cremats al barri del Temple de Tortosa amb alguns operaris treballant en la neteja i la retirad…
Pla general d'alguns dels contenidors de brossa cremats al barri del Temple de Tortosa amb alguns operaris treballant en la neteja i la retirada dels elements danyats. Imatge del 7 de desembre de 2018 (horitzontal)

Cremen a Tortosa una vintena de contenidors de la brossa durant la nit

Actualitzat

ACN Tortosa.-Una vintena de contenidors de la brossa han estat incendiats aquest divendres a Tortosa. Els fets han tingut lloc als volts de les tres de la matinada. Catorze dels contenidors han quedat completament calcinats. La Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra investiguen ara l'autoria dels focs i demanen la col·laboració ciutadana perquè aporti la màxima informació. L'Ajuntament de Tortosa ha condemnat els actes i ha assenyalat que poden ser constitutius d'un delicte de danys. Des de primera hora d'aquest divendres els equips de neteja treballen per retirar els contenidors cremats i restablir les afectacions de l'entorn i es demana als usuaris "comprensió" perquè es reordenaran les illes de contenidors als punts afectats mentre es treballa per reposar els elements cremats.

Diverses dotacions dels Bombers, la Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra han intervingut durant la nit per sufocar un seguit d'incendis provocats a contenidors de brossa i de recollida selectiva, en diversos carrers del centre de la ciutat i del barri del Temple. La vintena de contenidors afectats estaven situats a les illes del carrer Rierol de Caputxins, carrer Vergés Paulí, carrer Despuig, carrer Barcelona i carrer Poeta Vicent Garcia. No hi ha constància de més desperfectes més enllà dels contenidors. Els equips de neteja estan retirant els contenidors cremats i restablint les afectacions de l'entorn. Com a conseqüència d'aquests fets, el servei de recollida d'escombraries es veurà afectat alguns dies perquè s'ha de reposar els contenidors malmesos, i en alguns casos reordenar altres illes per cobrir les necessitats dels punts afectats. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Tortosa ha fet una crida a la comprensió dels usuaris fins que no es pugui restablir el servei completament.

Anar al contingut