Castell-Platja d'Aro

Cremats lleus dos nens en tocar un líquid corrosiu que algú havia posat al pom de la porta de casa seva

Un nen de 10 anys i una nena de 4 del municipi de Castell-Platja d'Aro han quedat ferits amb cremades lleus després de tocar un líquid fortament corrosiu que algú havia posat al pom de la porta i a terra de l'entrada de casa seva. La mare i una veïna han anat a ajudar els menors i han alertat la policia local. Els menors han estat traslladats a l'Hospital Comarcal de Palamós perquè els curessin les ferides. Les dues dones han resultat intoxicades en inhalar el producte. Se sospita de l'exparella sentimental de la mare, que és alhora pare de la nena, encara que es mantenen obertes altres hipòtesis.

Actualitzat
Els fets van tenir lloc cap a les set del vespre de divendres quan els dos nens, fills d'una dona espanyola separada des de fa quatre anys, van obrir la porta de casa seva i van entrar-hi. La nena va quedar amb les mans mullades d'un líquid corrosiu que li va produir una forta reacció a la pell.

Sense saber què fer la menor va començar a tocar-se els braços, el cap i la cara i, sense voler, es va provocar cremades també en aquestes parts del cos, mentre que el seu germà va quedar amb cremades lleus a les mans. La mare va anar a ajudar-los i va alertar de manera immediata la Policia Local de Castell-Platja d'Aro dels fets. També van ser advertits els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat, que van anar fins a l'immoble a buscar restes del líquid per descobrir de quina substància es tractava i a abocar aigua per dissoldre el corrosiu.

La dona i els seus fills van ser traslladats a l'Hospital Comarcal de Palamós perquè els curessin les ferides i la policia va obrir una investigació per determinar qui ha estat l'autor de l'abocament. Malgrat que totes les hipòtesis estan obertes, sospiten que pot tractar-se de l'exparella sentimental de la dona, que a la vegada és el pare de la nena. Es tracta d'un delinqüent habitual, al qual se li imputen diferents delictes, com una agressió amb arma blanca a la seva exparella. L'home està complint condemna a la presó, però els investigadors del cas sospiten que podria haver sortit del centre penitenciari en un permís.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut