Crema part d'un decorat de les festes de Gràcia i s'investiga si és intencionat
El carrer Llibertat de Gràcia, aquesta matinada durant l'incendi de la decoració de les festes de Gràcia
Barcelona

Crema part d'un decorat de les festes de Gràcia i s'investiga si és intencionat

És la decoració del carrer Llibertat, que representa l'Atlàntida

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'incendi que aquesta matinada de dilluns a dimarts ha destruït elements de la decoració d'un dels carrers de Gràcia guarnits per la festa major del barri:

 

L'Atlàntida del carrer Llibertat

Concretament, el foc ha afectat la recreació submarina de l'Atlàntida que decorava el carrer Llibertat. El foc s'ha produït a la confluència entre aquest carrer i el Torrent de l'Olla.

La part cremada han estat uns 40 metres de decoració, i també ha afectat la façana d'un edifici del carrer, i ha calgut desallotjar cinc persones.


Principal hipòtesi: incendi provocat

Cinc dotacions de bombers han treballat en l'extinció de l'incendi, que ha destruït bona part del decorat, fet amb plàstics i materials recollits dels contenidors del barri.

Els Mossos treballen amb la hipòtesi que es tracta d'un incendi provocat.

La comissió de festes del carrer ho ha denunciat a Facebook:

 

Segona decoració cremada

Dijous de la setmana passada les festes de Gràcia van viure un altre incendi de guarniments de carrer: el que va destruir part del decorat de la plaça del Nord.

En aquell cas, però, va ser una acció de protesta d'un grup de vint persones pel motiu escollit pels veïns d'aquesta plaça: una reserva d'indis americans.

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut