Barcelona

Creixen les víctimes mortals per grip nova al món

El nombre de víctimes mortals per grip nova en altres països ha augmentat en les últimes hores. A Indonèsia s'ha confirmat la primera mort en aquest país. Es tracta d'una nena de sis anys que ha perdut la vida després de les complicacions d'una pneumònia. A les illes Caiman, al Carib, el govern ha confirmat també la primera víctima mortal, que es tractaria d'un home de 31 anys. I a Guatemala les autoritats sanitàries han comunicat que set persones més han perdut la vida.

Actualitzat
Els casos de contagiats també s'incrementen després que s'ha sabut el contagi de 18 participants d'una escola d'estiu a Romania. La majoria d'estudiants tenen entre 20 i 25 anys, i entre aquests hi ha un cert nombre d'alumnes espanyols que el Ministeri de Sanitat no ha concretat.

A Noruega s'ha tancat una escola d'estiu amb 1.700 nens després que s'ha confirmat que 55 d'ells s'han contagiat de la malaltia.

Afectats a l'Estat

Aquest dissabte també s'han conegut dos casos més de grip nova en una casa de colònies de Torroella de Montgrí. Els dos nois afectats tenen uns setze anys i formaven part d'un grup procedent de Móstoles, a Madrid, que passaven uns dies en aquesta localitat del Baix Empordà.

Mentrestant, pel que fa a les víctimes mortals a Espanya ja són cinc les persones mortes pel virus després que divendres hi va haver la cinquena víctima mortal a Alacant.
Anar al contingut