Crack: "A Maracanà... i a veure brasileres"

Alguns s'esperen a divendres o dissabte per fer jugada, atents a tots els programes i diaris esportius, per estar informats dels últims lesionats, dubtes, etc. Però... Per què? Si sempre acaben jugant els mateixos. <b>Crack</b> ho sap. Parlem amb un blaugrana optimista.
Crack: "A Maracanà... i a veure brasileres"
Parlem amb l'entrenador de la jornada

Crack: "A Maracanà... i a veure brasileres"

Alguns s'esperen a divendres o dissabte per fer jugada, atents a tots els programes i diaris esportius, per estar informats dels últims lesionats, dubtes, etc. Però... Per què? Si sempre acaben jugant els mateixos. Crack ho sap. Parlem amb un blaugrana optimista.
Actualitzat
Era dimecres al matí i Crack ja havia fet els deures. Valdés, Belletti, Puyol, Oleguer, Gio, Xavi, Márquez, Iniesta, Giuly, Eto'o i Ronaldinho. 1-0 a favor del Barça i gol d'Eto'o. Mentre altres entrenadors s'esperaven a l'últim moment per decidir-se, ell ja havia presentat la seva candidatura per al DVD gravador. "Tenia clar que amb la baixa de Deco, el seu substitut natural era Iniesta." Crack ho tenia tot clar, com que el gol el marcaria Eto'o, "ja que Ronaldinho i Giuly estan molt desencertats de cara a porta darrerament". Tot i així, va arribar a maleir el camerunès: "Quan Eto'o va fallar el penal em vaig emprenyar molt, però després ho va saber compensar." Ara que va llançat, no li fa res sentir parlar del Brasil. "M'encantaria. Poder anar a l'estadi de Maracanà... I també per anar a les platges i veure les brasileres, no ens enganyem." Si voleu somiar amb brasileres feu jugada ara mateix, pot ser que Crack ja l'hagi feta... Lesions i cansament Respecte al moment de joc del Barça, el més regular de la jornada creu que és degut "al cansament" provocat per lesions, ja que "la planificació que es va fer de la temporada era bona, però el factor sort és incontrolable". És clar, doncs, que l'equip necessita "dos o tres reforços, però haurien de ser de qualitat, si no ja tenim el planter". Quan sent parlar de Iaquinta, pensa s'hauria de fitxar "algun jugador amb una qualitat contrastada, ara no és el moment de fer experiments. Reial Madrid i Chelsea són els rivals a batre en Lliga i Champions League. A Crack no l'espanta Luxemburgo, perquè "si el Barça torna a recuperar el bon nivell de joc de principi de temporada, no hi haurà cap problema per guanyar la Lliga". Amb el Chelsea, la cosa canvia: "L'eliminatòria amb el Chelsea la veig complicada i Lampard fa por, però penso que si el Barça torna a recuperar el bon nivel de joc..." Vaja, que el veurem a Canaletes un parell de cops!