Barcelona

Cospedal: "Si ETA no va acabar amb Espanya, no ho aconseguiran Puigdemont i Torra"

La candidata a presidir el PP comença campanya a Barcelona i demana que no hi hagi "fractures" ni "ferides"

Actualitzat

La candidata a presidir el Partit Popular María Dolores de Cospedal ha començat aquest dissabte a Barcelona la campanya per substituir Mariano Rajoy al capdavant del partit.

De Cospedal ha carregat contra els presidents Quim Torra i Carles Puigdemont, ha assegurat que no permetrà que Catalunya se separi d'Espanya i ha fet servir un símil amb ETA:

"Si els atacs d'ETA no van aconseguir acabar amb Espanya, no ho aconseguiran Puigdemont i Torra."

Davant d'un grup nombrós de militants i afiliats del PP, De Cospedal ha assegurat que no permetrà "de cap de les maneres" cap "truc" ni "estratègia" perquè Catalunya se separi d'Espanya.

En clau interna, De Cospedal assegura que el PP no es mou "per interessos personals", i ha demanat que de l'elecció del nou president o presidenta del partit no en quedin "ferides" o "fractures".

María Dolores de Cospedal és un dels candidats més ben situats per substituir Rajoy. També hi opten Soraya Sáenz de Santamaría, Pablo Casado, José Manuel García-Margallo, José Ramón García Hernández, José Luis Bayo i Elio Cabanes.

Els set candidats a substituir Rajoy al capdavant del Partit Popular han començat avui la campanya del que seran unes primàries en dues voltes: amb una primera tria de la militància el 5 de juliol i en el congrés dels populars el 20 i el 21 de juliol.

 

ARXIVAT A:
Quim TorraCarles Puigdemont
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut