Bloquejat durant hores un creuer amb 6.000 persones per un fals cas de coronavirus

El vaixell ha fet parades a Marsella, Barcelona i Palma abans de tornar a Itàlia

RedaccióActualitzat

Un creuer amb unes 6.000 persones a bord ha estat bloquejat durant hores al port de Civitavecchia, a prop de Roma. Aquest dijous al matí s'hi ha detectat un possible cas de coronavirus que finalment ha quedat descartat.

El metge de la nau ha detectat possibles símptomes de coronavirus a una dona xinesa de 54 anys La dona i el seu marit, tots dos de Macau, van arribar fa cinc dies a Itàlia, i van agafar el Costa Esmeralda al port de Savona el mateix dia 25.

La parella ha estat posada en quarantena per fer-li les proves del coronavirus. Al vespre s'ha confirmat que no tenia el virus.

Durant totes les hores que ha durat el bloqueig, els passatgers no han pogut baixar del vaixell.

El creuer havia fet parades aquests dies a Marsella, Barcelona i Palma abans de tornar a Itàlia. Hi ha uns 400 ciutadans espanyols a bord.


Creuers suspesos a l'Àsia

Altres companyies navilieres han suspès provisionalment els seus itineraris per la costa asiàtica arran del coronavirus. És el cas d'MSC o Royal Caribbean. Aquest últim, per exemple, ha cancel·lat tres creuers.

Aquest virus també ha provocat que grans companyies aèries hagin suspès els vols amb la Xina, i molts països estan repatriant els seus ciutadans de l'epicentre del contagi, la regió de Wuhan.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Salut
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut