L'Hospitalet de Llobregat

Corbacho augura que Espanya trigarà entre 3 i 4 anys a reduir l'atur i arribar a nivells del 2007

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha vaticinat que Espanya trigarà entre tres i quatre anys a reduir la taxa d'atur i arribar als nivells de l'any 2007. Per a Corbacho, l'estat espanyol arrossega el llast de la crisi de la construcció, un sector que trigarà més a recuperar-se que d'altres.

Actualitzat
El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha assistit a l'acte simbòlic de demolició de l'antic ambulatori de la Seguretat Social de l'Hospitalet de Llobregat. L'Ajuntament l'ha venut per convertir-lo en un jardí urbà.

Des d'aquesta ciutat del Baix Llobregat, Corbacho ha dit que ja hi ha signes de recuperació de la crisi a totes les economies d'Europa, entre les quals l'espanyola. En el cas d'Espanya, però, el sector de la construcció, un dels més afectats per la crisi, farà que es trigui més del compte a arribar als nivells d'atur del 2007, ha assegurat el titular del Ministeri de Treball.

Celestino Corbacho considera que la destrucció actual de llocs de feina ja no té res a veure amb la crisi econòmica sinó amb l'efecte que ell anomena "estacional", ja que tradicionalment l'agost ha estat sempre un mes en què s'incrementa l'atur.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut