Primera Divisió

Cop d'autoritat de l'Atlètic de Madrid davant un Sevilla tret de polleguera (1-2)

L'Atlètic de Madrid ha donat un cop d'autoritat aquest dissabte al Sánchez Pizjuán amb una gran victòria contra el Sevilla (1-2). Els de Javier Aguirre s'han avançat amb un gol de Maxi Rodríguez, no s'han deixat impressionar per l'empat de Diego Capel i han guanyat gràcies a una acció de murri del Kun Agüero al minut 57. Els locals, que estaven obligats a vèncer per no despenjar-se de la Champions, han perdut els nervis: Maresca ha vist la vermella directa per trencar el nas d'Agüero amb un cop de cap i Luis Fabiano també ha fregat l'expulsió per una puntada a la cara de Pablo. Triomf just dels matalassers, que mantenen la quarta plaça a la classificació.

Mallorca, 1 - Deportivo, 0

El Mallorca alleuja la seva situació després de vèncer el Deportivo (1-0). Juan Arango ha fet l'únic gol del partit al minut 22, amb una centrada enverinada que no ha trobat rematador i que ha despistat Aouate. Abans del descans, Güiza i Borja Valero han pogut fer el segon però no han estat encertats. El Deportivo, que havia sumat deu dels últims dotze punts en joc i venia de guanyar el Madrid, ha millorat una mica a la represa i ha fregat l'empat en dues accions de Filipe Luis. Però en general el Mallorca ha tingut el matx sota control i podria haver aconseguit un resultat més ampli si Güiza no hagués perdonat als minuts 86 i 94.