Passatgers pujant en un tren de Rodalies (ACN)
Passatgers pujant en un tren de Rodalies (ACN)
Barcelona

Convoquen tres dies més de vaga de Renfe: el 24 i 29 de juny i l'1 de juliol

El sindicat de maquinistes SEMAF convocat les tres jornades més de vaga perquè consideren que Renfe incompleix els acords en matèria de conveni

RedaccióActualitzat

Quan es fa la tercera jornada de vaga dels maquinistes de Renfe, el sindicat de maquinistes SEMAF ha convocat tres jornades més de vaga perquè consideren que Renfe incompleix els acords en matèria de conveni. Es tracta dels dies 24 i 29 de juny i l'1 de juliol, coincidint així amb la primera "operació sortida".

Després de no arribar a un acord amb la companyia, SEMAF ha decidit allargar les aturades. Aquestes tres noves aturades se sumen a les d'aquest dilluns, dimarts i dijous i a les de divendres i diumenge passat.

El sindicat SEMAF denuncia el retard que, segons assegura, Renfe acumula a l'hora de posar en marxa les diferents mesures acordades amb els sindicats, com és el pla que ha de permetre un sistema de sortides voluntàries de treballadors de l'empresa lligades a noves incorporacions. També protesten per la situació del negoci de mercaderies i per la reducció dels serveis de via estreta heretades de la Feve.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut