La mesquita central de Birmingham
Birmingham

Convidar a te, la resposta d'un imam de Birmingham a una manifestació ultradretana

RedaccióActualitzat

La mesquita central de Birmingham convida aquest dissabte a te, cafè i pastes a tothom que s'hi acosti.

És l'original resposta de l'imam Muhammed Afzal a una manifestació convocada per l'English Defence Leage, una organització d'extrema dreta que denuncia l'extensió de l'islamisme al Regne Unit.

L'imam Afzal vol contrarestar l'acte d'intolerància amb "el millor de la tradició britànica". Assegura que la seva mesquita sempre està oberta a tothom i pensa que, amb aquesta acció, ajudarà a treure l'atenció de les protestes dels grups ultradretans:

"Estem oberts a tothom i pensem que la millor resposta a les manifestacions intolerants és convidar els nostres veïns a una tassa de te".

La iniciativa de la mesquita central ha estat molt ben rebuda per altres institucions de la ciutat. Tant la policia de West Midlands com el comissionat contra la delinqüència li han mostrat el seu suport i membres de totes dues entitats s'han acostat a prendre una tassa de te.

A més de tots els veïns de Birmingham, la invitació a la cerimònia del te s'amplia als líders de totes les comunitats religioses, que conviuen de forma pacífica a la ciutat.

 

Anar al contingut