Les imatges que Mikhaïl Galin va penjar a Instagram i el van acabar delatant
Les imatges que Mikhaïl Galin va penjar a Instagram i el van acabar delatant

Converteix el seu gat en un fenomen viral en colar-lo en un avió rus

RedaccióActualitzat

Un gat rus s'ha fet famós gràcies a la picaresca del seu amo, que se les va empescar per pujar-lo a la cabina d'un avió tot i que ho tenia prohibit perquè el gat pesava massa

10 quilos. És el que pesa el Víktor, un gat a qui la companyia Aeroflot no va deixar pujar a la cabina de l'avió perquè pesa dos quilos més del permès. Mikhail Galin, el seu propietari, no estava disposat que es passés a la bodega les vuit hores de vol entre Moscou i Vladivostok. I va idear un pla. Va endarrerir un dia el seu vol, prou temps per buscar un altre gat que pesés menys de 8 kg. Quan el va aconseguir, el va fer passar per el Víktor a l'hora de fer el "check-in", i abans de passar el control de seguretat, el va tornar a canviar. El gat substitut va tornar feliç amb els seus propietaris.

El pla va funcionar i ningú els hauria descobert si no fos per les xarxes socials. En Mikhaïl no se'n va poder estar i va celebrar la gestat a Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mikhail Galin (@mikhail_galin) on

L'aerolínia Aeroflot l'ha penalitzat retirant-li tots els punts del programa de viatger freqüent. En Mikhail, que ja havi aconseguit el seu objectiu, reconeix que va "infringir les normes de la companyia". 

El Víktor, però, ja s'ha convertit en una mascota famosa a Rússia i potser al seu amo no li caldrà tornar a empescar-se un pla per esquivar la bodega. Empreses, sobretot de taxis o cotxes de lloguer, s'han ofert per transportar-lo de manera gratuïta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Делимобиль (@delimobil) on

 

Fins i tot el banc VBank ha fet servir la seva imatge per captar clients:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Банк "Возрождение" (@vbank_official) on

 

En Mikhail també s'ho ha pres amb humor, i ha penjat a Instagram una foto del gat quan era petit amb el text: "Aquí encara complia els requisits de l'aerolínia."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mikhail Galin (@mikhail_galin) on

Ara, l'aspecte actual del Viktor és aquest:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mikhail Galin (@mikhail_galin) on

 

ARXIVAT A:
Viral
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut