Pla general del lloc on es va iniciar l'incendi d'Avinyó, al punt quilomètric 49 de la carretera B-431. Imatge del 6 de juliol del 2017. (…
Pla general del lloc on es va iniciar l'incendi d'Avinyó, al punt quilomètric 49 de la carretera B-431. Imatge del 6 de juliol del 2017. (Horitzontal)

Controlat l'incendi de vegetació forestal i agrícola d'Avinyó, que ha cremat 79 hectàrees

ACN Avinyó.-Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi de vegetació forestal i agrícola d'Avinyó (Bages) aquest dijous pocs minuts abans de les quatre de la tarda Segons informen els Agents Rurals, la superfície afectada definitiva ha estat de 79,34 hectàrees, de les quals 36,22 són forestals i 36,72 agrícoles. La carretera B-431 ja s'ha reobert al trànsit. Amb tot, els Bombers mantindran algunes dotacions remullant el terreny fins que no es doni per extingit. El foc es va originar aquest dimecres a la tarda en un camp agrícola del municipi d'Avinyó i al voltant de les deu de la nit ja es va donar per controlat. Al llarg d'aquest dijous els Bombers han estat treballant en tres punts sensibles dins del perímetre de l'incendi. El foc va afectar també una deixalleria del polígon industrial Punsic on van cremar una trentena de vehicles.

Segons informa Bombers de la Generalitat, a hores d'ara encara treballen en l'incendi 18 dotacions dels Bombers -17 terrestres i un helicòpter de comandament-, que dediquen els esforços en aquelles zones del perímetre on encara queden punts calents, sobretot del cap i del flanc dret. Durant les properes hores, es mantindrà un dispositiu de sis dotacions que continuarà treballant en les tasques d'extinció de l'incendi que, segons les darreres dades provisionals el cos d'Agents Rurals, ha cremat 79 hectàrees de vegetació (36,22 forestals i 36,72 agrícoles i 6,4 urbanes).

Anar al contingut