El Prat de Llobregat

Continuen les queixes de passatgers de Vueling per les cancel·lacions de vols

Asseguren que no se'ls ha donat cap explicació

RedaccióActualitzat

Vueling continua cancel·lant vols sense donar cap explicació, segons els usuaris afectats. Aquest dijous al vespre, a l'aeroport del Prat, es van tornar a formar cues de més de dues hores als taulells d'atenció als passatgers amb incidències.

Feien cua perquè s'havien cancel·lat els seus vols i volien saber quan podrien viatjar. Vueling els proporciona un full de reclamacions, informació sobre altres vols per reubicar-los i, en alguns casos, un hotel per passar-hi la nit.

Clara López, una passatgera afectada per una de les cancel·lacions explica que els han anul·lat el vol a Granada mitja hora abans i sense cap explicació.

"Estavem esperant per entrar a la porta d'embarcament i de cop ha canviat la pantalla i posava Almeria. De cop. Mitja hora abans d'entrar al vol i no ens han donat cap explicació ni res. Ni ha anat ningú a dir res, hem hagut d'anar tots a preguntar... unes cues infinites..."

 

També s'ha vist afectat Antonio Sabio, que ha estat recol·locat en un vol a Granada aquest divendres al matí. També es queixa de falta d'explicacions.

"Els vaig preguntar el perquè del retard. Si hi havia mal temps, una avaria a l'avió i m'han dit que no saben."

A més s'han vist afectats els passatgers que eren a Granada i que havien de volar a Barcelona. Segons la companyia, la cancel·lació s'ha produït per "motius tècnics" i diu que han proporcionat alternatives als passatgers.

 

Més passatgers es queixen a través de les xarxes socials de les cancel·lacions dels seus vols al Prat.

 

Notícia Relacionada: Consulta el calendari de vagues d'aquest estiu als aeroports

 

2.000 passatgers encara no han volat

Pel que fa als 15.000 passatgers de Vueling afectats per les cancel·lacions de dilluns, que la companyia va atribuir a les pluges, encara n'hi ha més de dos mil que no han pogut volar cap a la seva destinació.

 

La companyia diu que els viatgers que falten per sortir ho faran "els pròxims dies". Segons Vueling, la tempesta de 45 minuts de primera hora de dilluns va afectar dos espais aeris clau per a la companyia com són l'aeroport del Prat i el de Marsella.

Assegura que el Prat no va quedar tancat físicament, però sí que va quedar paralitzat el trànsit aeri d'entrada i sortida.         

ARXIVAT A:
Aeroports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut