Contenidors cremats en la manifestació dels CDR un mes després de la sentència de l'1-O
Dos agents dels Mossos d'Esquadra, davant d'una barricada amb un contenidor encès (ACN/Miquel Codolar)
Barcelona

Contenidors cremats en la manifestació dels CDR un mes després de la sentència de l'1-O

Al final de la manifestació, els Mossos d'Esquadra han identificat almenys cinc persones

Actualitzat

Manifestació dels CDR el dia que feia un mes de la sentència del procés. La marxa, que ha aplegat unes 300 persones, ha començat a dos quarts de vuit del vespre als Jardinets de Gràcia i ha acabat cap a les deu al carrer Bruc, entre Gran Via i Diputació.

Al final de la manifestació, algunes persones han fet una barricada de contenidors encesos i els Mossos han identificat almenys cinc persones. Les desenes de persones que quedaven quan ha acabat la marxa han intentat arribar a la plaça Urquinaona, però no ho han aconseguit per la presència d'un cordó policial.

 

 

Els Bombers han apagat els contenidors encesos, però abans alguns veïns de la zona han increpat els manifestants quan els encenien. De fet, alguns dels veïns han baixat al carrer per ajudar a apagar els focs.

 

Un contenidor encès, en la manifestació un mes després de la sentència del procés (ACN/Miquel Codolar)

 

Talls de trànsit per tercera nit consecutiva

Unes 300 persones s'han concentrat als Jardinets de Gràcia amb un cartell on s'hi veien tres agents de la Guàrdia Civil i el lema "Que se'n vagin". La manifestació ha començat tallant el trànsit a la Diagonal amb el passeig de Gràcia, amb una pancarta en què es llegia "Perdona que et pari. Tenim ostatges". Els manifestants han caminat en sentit Besòs, fins que han trobat un cordó policial a l'alçada de Roger de Llúria.

 

Capçalera de la manifestació dels CDR aquest dijous al vespre a Barcelona (ACN/Miquel Codolar)

 

Cridant consignes com "Fora les forces d'ocupació", "1 d'octubre, ni oblit ni perdó" o "Llibertat presos polítics", els concentrats s'han afegit a una concentració davant la delegació del govern espanyol que protestava contra la detenció i internament al CIE d'un migrant.

Aquest dijous al vespre també s'ha tallat el trànsit a la Gran Via amb Entença i a la Meridiana amb Fabra i Puig, on els talls s'han produït durant 32 nits consecutives.

ARXIVAT A:
Procés catalàCDRJudici procés
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut