Ciclisme

Contador deixa la concentració del Saxo Bank per defensar fins al final la seva innocència

Alberto Contador ha deixat aquest divendres la concentració de pretemporada que estava fent a Mallorca amb el Saxo Bank. El de Pinto, afligit i tocat per la proposta de sanció d'un any presentada per la Federació Espanyola de Ciclisme com a resposta a l'estrany positiu per clembuterol que va protagonitzar, ha decidit deixar la preparació amb l'equip de Bjarne Riis per tornar a casa i preparar la defensa. El madrileny ha deixat clar que defensarà la seva innocència "fins al final" davant l'amenaça d'un càstig que el podria apartar de les grans curses d'aquest any i qui sap si també del 2012.

Actualitzat
L'ombra de la sospita és llarga i costa tant deixar-la enrere que Alberto Contador no ha trobat millor refugi que casa seva per pensar en un futur que se li complica cada cop més i sembla tenyir-se de negre. 

El ciclista espanyol ha abandonat la concentració de pretemporada del Saxo Bank a Mallorca per tornar a Pinto i afrontar amb calma i envoltat de la família i els amics els vuit dies que té a partir d'avui per presentar al·legacions a la proposta de sanció ordenada per la Federació. 

Després que se sabés la intenció del màxim organisme del ciclisme estatal de castigar Contador amb un any lluny de la competició, el madrileny ha reconegut sentir-se "decebut". "Ara ja no crec en el sistema antidopatge", ha dit l'encara guanyador del Tour 2010.

Incapaç de demostrar, de moment, la seva innocència davant l'estrany positiu per clembuterol, Contador ha deixat clar que ell és "un exemple de transparència" i que, en conseqüència, es defensarà "fins al final" recorrent on sigui necessari per tal "que es faci justícia".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut