Ignacio González
Ignacio González
Madrid

Confisquen a Colòmbia 4,6 milions d'euros a Ignacio González, investigat pel cas Lezo

Els seus comptes han estat bloquejats gràcies a la col·laboració amb la justícia panamenya i colombiana

RedaccióActualitzat

L'Audiència Nacional confisca a Colòmbia 4,6 milions d'euros de l'expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, que hauria aconseguit a través de la trama del Canal d'Isabel II, que ara s'investiga en el marc de l'anomenada operació Lezo. 

L'Audiència, en col·laboració amb la justícia panamenya i colombiana, ha confiscat aquests diners i altres béns, que González hauria reunit gràcies a les activitats delictives relacionades amb el Canal d'Isabel II, empresa pública que va presidir.

Els seus comptes han estat bloquejats gràcies a la col·laboració dels països llatinoamericans i els diners passaran a disposició de la justícia espanyola.

L'expresident madrileny va sortir de la presó de Soto del Real, a Madrid, dimecres després de pagar els 400.000 euros de la fiança imposada per l'Audiència Nacional. González ha passat a la presó madrilenya 201 dies.

Aquesta confiscació, presumptament fa que disminueixi el risc de fuga i el de destrucció de proves, cosa que va fer que fa dos dies el jutge de l'Audiència Nacional que instrueix el cas, Manuel García Castellón, posés en llibertat a l'exdirigent del PP de Madrid.

Ara haurà de comparèixer cada setmana al jutjat més pròxim al seu domicili, ha d'entregar el passaport i no pot sortit d'Espanya.

González estava empresonat des del 21 d'abril per la seva presumpta implicació en les irregularitats del Canal d'Isabel II.

ARXIVAT A:
LezoPPCorrupció
Anar al contingut