M. Dolors Vilalta, regidora de Seguretat de Ripoll
M. Dolors Vilalta, regidora de Seguretat de Ripoll
Ripoll

Un dels abatuts de Cambrils és germà de Younes Aboyaaqoub, fugat després dels atacs

RedaccióActualitzat

Un germà de l'home més buscat pels Mossos d'Esquadra, Younes Abouyaaqoub, el fugitiu vinculat als atemptats de Barcelona i Cambrils, figura entre els abatuts en l'atemptat de Cambrils. Es tracta d'un jove de 19 anys, de nom Houssaine.

La regidora de Seguretat de Ripoll, M. Dolors Vilalta, de fet, ha confirmat que els consta que un germà de Younes està desaparegut des d'aquest dimarts. Vilalta ha explicat que la família no en sap res des de principis de setmana. La família vivia al carrer Santa Magdalena, però, des que es va destapar la vinculació de Younes amb els atacs, han abandonat el pis.

Vilalta ha dit que desconeix els detalls de la investigació, però ha insistit que al municipi estan consternats per la dimensió del cas i que treballaran per recuperar la normalitat.

La regidora ha explicat també que la comunitat musulmana ha rebutjat els fets i que els han confirmat que fa temps que no tenien imam perquè aquest els havia expressat la seva voluntat de tornar al Marroc, d'on procedia.

Anar al contingut