Confinament a ritme de jocs i reptes virals per vèncer l'avorriment

S'acumulen els dies de confinament i tothom busca com distreure's a casa seva amb alguns reptes que s'han fet virals a les xarxes socials

RedaccióActualitzat

Gairebé 50 dies de confinament a casa han donat per a molt: jocs, reptes, esport alternatiu, cites a distància, de tot. Activitats que amb la desescalada potser s'aniran perdent, però que han deixat milers d'imatges a les xarxes.

Hi ha qui se les empesca de tots colors, sol o en grup. Des del paper de vàter fins als balls sincronitzats. Tot s'hi val per vèncer l'avorriment i fer que les hores avancin més ràpid.


Són reptes que es fan virals a les xarxes socials. Bàsicament, per passar l'estona. El desafiament és omplir les hores lliures, i hi ha qui ha aprofitat per fabricar i aprendre a tocar un instrument. L'ukelele, per exemple.

 

 

 

O per fer esport, com es pugui. El SESE, un equip de bàsquet de Barcelona, fa setmanes que no entrena, però els jugadors no han parat quiets des de casa.


Tampoc els IPSI Runners, que han corregut dins de casa improvisant circuits. En alguns casos, tota la família sencera. O han quedat una bona colla per fer bicicleta estàtica.


I és que, gràcies a la tecnologia, el confinament també pot ser més amè. Hi ha qui, per trencar la rutina, ha quedat per sopar amb amics d'altres punts de Catalunya. No volen deixar escapar cap ocasió especial.

 

 

 

També hi ha qui l'ha utilitzat per jugar. Per un grup d'amigues, cada dia és una mica Carnestoltes: es disfressen d'emoticones i juguen a endevinar-se.

 

 

 

I els més atrevits s'han reptat a rapar-se el cap. Aquest grup d'amics ho va fer entre riures i amb l'esperança que el confinament s'acabés abans que tornessin a portar melena.

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Viral Xarxes socials
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut