La mare va ingressar en estat greu a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Mar Vila)
La mare va ingressar en estat greu a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Mar Vila)

La dona detinguda a Sant Joan Despí confessa que va matar la filla per fer mal al pare

Ha declarat davant el jutge que va planificar l'assassinat de la nena de quatre anys tres mesos abans

Roger RoviraActualitzat

Presó provisional sense fiança per a la dona que ha confessat haver matat la seva filla de 4 anys a Sant Joan Despí. La mare, detinguda el 31 de maig, ha confessat que havia planificat l'assassinat fa tres mesos.

La dona, que hauria intentat suïcidar-se, ha declarat aquest divendres al jutjat de manera telemàtica i ha explicat que ho va fer per venjança contra el pare.

Els fets van passar la tarda del 31 de maig en un domicili del barri de Sant Pancraç de Sant Joan Despí. Quan els agents dels Mossos i personal mèdic del SEM van arribar al lloc dels fets, van trobar el cadàver de la nena i van aconseguir reanimar la mare. La dona la van traslladar en estat molt greu a l'Hospital Moisès Broggi i va quedar detinguda.

Davant del jutge, la dona ha confessat que va matar la seva filla, a qui abans havia drogat amb uns tranquil·litzants que va treure de la clínica on treballa. Quan va acabar de cometre el crim va trucar a l'escola per avisar que la nena no aniria a classe perquè estava malalta i a la seva feina per dir que estava indisposada.

La Fiscalia i l'advocat de la família havien demanat la presó provisional sense fiança.

 

ARXIVAT A:
JudicialMenors
Anar al contingut