Confessa haver-se desfet del cadàver de la seva dona, però nega haver-la matat
Domicili on vivia la jove desapareguda a Lanzarote
Lanzarote

Confessa haver-se desfet del cadàver de la seva dona, però nega haver-la matat

L'home detingut a Lanzarote va denunciar la desaparició de la seva dona quan ja havia passat una setmana

El presumpte assassinat d'una dona de 25 anys ha commocionat Lanzarote. La seva parella ha confessat que se la va trobar morta la nit de Cap d'Any, quan va arribar al domicili que tenien en comú. Aquest dilluns a la tarda s'ha activat la recerca per intentar trobar el cos de la dona.

La Guàrdia Civil va detenir a l'home després de trobar "diversos indicis" que el relacionaven amb la desaparició de la jove. El detingut ha confessat que no hi té res a veure, i que només van tenir una discussió.
 

Va amagar el cadàver "per por" de ser culpat

L'home va explicat que no va denunciar la desaparició abans perquè no era la primera vegada que discutien i ella deixava de comunicar-se. A més, ha confessat que va amagar el cadàver perquè "tenia por" de ser culpat.

Pel que fa a l'habitatge on vivien, a Costa Teguise, la Guàrdia Civil ha explicat que la inspecció del domicili aportarà dades importants per la investigació i que es preveu fer-la aquest dimarts.

De moment el jutge tractarà el cas d'homicidi, a l'espera de trobar altres proves que el vinculin amb el crim.

L'home passarà a disposició judicial aquest dimecres, en un jutjat d'instrucció amb competències en casos de violència de gènere, que s'encarregarà de tramitar les diligències.

ARXIVAT A:
Violència masclista
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut