InfoK
El programa s'emet
De dilluns a dijous, a les 19.30

Coneixem Stay Homas!

Stay Homas
Stay Homas

Els Stay Homas és un trio que el formen Klaus Stroink, el trompetista de Buhos; Rai Benet, que també és del grup Buhos, toca el baix i, Guillem Boltó, que canta i toca el trombó a Doctor Prats. 

Tots tres són superamics i comparteixen pis a Barcelona. El cas és que durant el confinament, com que no podien sortir de casa, es van inventar una cançó mentre feien el vermut al terrat. Van fer servir una guitarra i un cubell per fer la percussió. Es van gravar amb el mòbil i ho van penjar a internet. El seu bon rotllo es va escampar per les xarxes socials! Dos cents mil seguidors estan superatents al repte que els Stay Homas intenten aconseguir: penjar una cançó cada dia. De moment se n'estan sortint superbé. I s'atreveixen amb estils de música superdiferents!

Fins i tot els ajuden altres artistes que es connecten a l'actuació amb una videotrucada.

La setmana passada us vam demanar que els entressiu preguntes i ens van arribar un centenar!! N'hem escollit unes quantes i aquesta és la vostra entrevista als Stay Homas en dos vídeos:

 

 

 

 

Els Stay Homas no només ho peten aquí. Fa uns quinze dies la seva música va arribar a les orelles d'una superestrella de la música del Canadà: Michael Bublé. N'ha fet un cover, una versió, amb altres músics famosos del seu país.

El músic canadenc va descobrir la cançó dels Stay Homas gràcies a un amic seu argentí. El va posar de tan bon humor que va demanar ajuda des de les xarxes socials per localitzar els tres músics que la cantaven. Al seu Twitter va escriure:

"Un amic de l'Argentina m'ha enviat això. No sé qui són, però m'han posat un somriure a la cara i espero que facin el mateix per vosaltres!"

 

 

I ara es parla encara més del trio català. Per a ells tot això és com un somni.

 

 

Ja s'han esgotat les entrades per al concert que faran el 31 de juliol a Barcelona. I s'estan preparant per gravar un disc!