La conductora va girar cua pocs metres abans d'arribar al peatge i els treballadors de la concessionària van alertar la policia
La conductora va girar cua pocs metres abans d'arribar al peatge i els treballadors de la concessionària van alertar la policia

Condueix set quilòmetres contra direcció per evitar pagar un peatge a Madrid

Els fets han passat a Arganda del Rey a l'autopista radial R-3

La Guàrdia Civil ha detingut una dona per conduir en sentit contrari al llarg de set quilòmetres per la carretera R-3 a Arganda del Rey. Segons l'informe policial, la conductora va actuar "amb temeritat manifesta i posant en greu perill la vida d'altres persones" per evitar passar per un peatge.

Personal de l'autopista radial R-3 havien alertat la policia que un vehicle havia girat cua abans de passar el peatge i que circulava en sentit contrari en direcció a l'M-40 a Arganda del Rey.

Una patrulla de la Guàrdia Civil va interceptar el vehicle quan ja havia recorregut set quilòmetres des del peatge. Un cop van immobilitzar el vehicle, els agents van comprovar que la conductora havia realitzat la maniobra antireglamentària "amb plena consciència i per evitar passar pel peatge".

A la dona se li van practicar proves de detecció de consum d'alcohol i drogues, amb resultat negatiu en tots dos casos. Ha quedat detinguda a l'espera de passar a disposició judicial acusada d'un delicte de conducció temerària. 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut