Un tram del carrer on va acabar la persecució
La fugida va acabar al carrer Pablo Iglesias de Vigo

Condueix a 150 km/h pel centre de Vigo i xoca amb tres cotxes fugint de la policia

Li van ordenar que s'aturés perquè s'havia saltat una línia contínua i va acabar perdent el control del cotxe en un revolt tancat

Redacció/AgènciesActualitzat

Un jove de 22 anys ha acabat detingut per un delicte contra la seguretat viària després de protagonitzar una fugida a 150 quilòmetres per hora per la ciutat de Vigo, a Galícia. Durant la fugida va conduir per trams en direcció contrària i va acabar xocant contra tres turismes aparcats.

Segons ha informat la policia local en un comunicat, els fets van passar la mitjanit de divendres a dissabte. Una patrulla va ordenar al conductor que s'aturés després de saltar-se una línia contínua, però el jove no els va fer cas i va optar per accelerar i intentar fugir per l'avinguda de Beiramar i altres carrers del centre de la ciutat.

A més d'anar a 150 quilòmetres per hora, el detingut va conduir diverses vegades en sentit contrari, es va saltar semàfors i va obligar els vehicles que circulaven per la mateixa via a fer maniobres per esquivar-lo.

Finalment, en un revolt tancat, el vehicle va perdre l'adherència i va impactar contra tres turismes que hi havia aparcats. Després d'això, la policia va aconseguir detenir-lo.

 

ARXIVAT A:
TrànsitGalícia
Anar al contingut