Sito Miñanco durant el judici
Sito Miñanco durant el judici
Pontevedra

Condemnat l'històric narco Sito Miñanco a 4 anys de presó per blanqueig de diners

El llibre i la sèrie de televisió "Fariña" es basen en la vida d'aquest conegut narcotraficant gallec

RedaccióActualitzat

José Ramón Prado Bugallo, Sito Miñanco, un dels narcotraficants espanyols més coneguts, ha estat condemnat a 4 anys de presó i una multa de sis milions d'euros per blanqueig de diners. L'històric narco gallec es va fer encara més popular arran del llibre i sèrie de televisió "Fariña", basat en la seva vida.

L'Audiència de Pontevedra ha considerat provat que els negocis dissenyats per Miñanco tenien com a finalitat el blanqueig dels beneficis obtinguts en el narcotràfic entre 1988 i 2007.

L'acusat, que ja va ser condemnat el 2004 a 16 anys de presó per tràfic de drogues, estava en règim de semillibertat a Algesires quan va ser detingut ara fa un any. També han estat condemnades a la mateixa pena la seva primera dona, la filla gran i l'excunyada, així com un empresari que feia de testaferro.

Els magistrats de l'Audiència de Pontevedra consideren acreditat en la sentència que, "sense distincions entre ells", tots els acusats van participar "activament" i de forma "fonamental" en el procés per blanquejar diners que procedien del narcotràfic.

ARXIVAT A:
JudicialNarcotràfic
Anar al contingut