Condemnen a 6 anys de presó els dos acusats d'una agressió sexual doble a Manresa
Declaració d'un dels acusats d'una violació doble a Manresa, el 13 d'abril (ACN)

Condemnen a 6 anys de presó els dos acusats d'una agressió sexual doble a Manresa

La Fiscalia demanava per a cadascun dels acusats una pena d'11 anys de presó

Redacció/AgènciesActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 6 anys de presó els dos joves acusats d'una agressió sexual doble a Manresa el desembre del 2019. Tot i que la fiscalia demanava per a cadascun dels acusats una pena d'onze anys de presó, finalment el jutge els ha condemnat a sis anys per un delicte d'agressió sexual.

A més, a un d'ells li afegeix un any de presó per un delicte de lesions perquè una de les noies, la que era major d'edat, es va llançar per una finestra d'un primer pis per escapar-se. A l'altre jove també li afegeix tres mesos de multa per un delicte lleu de lesions. Tots dos hauran d'indemnitzar les víctimes amb més de 12.000 euros.

També s'ha acordat substituir la pena de presó per l'expulsió de l'Estat un cop s'hagin complert tres quartes parts de la pena o bé quan accedeixin a la llibertat condicional o al tercer grau penitenciari.

Els fets van passar el desembre del 2019 en un pis ocupat del carrer Hospital del casc antic de Manresa després d'una nit de festa. Víctimes i agressors s'acabaven de conèixer aquella mateixa nit.

Les dues noies, una d'elles menor, van explicar davant del tribunal que van témer per la seva vida quan els acusats els van mostrar un ganivet.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut