Barcelona

Condemnats a tres i quatre anys de presó els mossos que van detenir il·legalment un home a Bikini i el van agredir

L'Audiència de Barcelona ha condemnat tres agents dels Mossos d'Esquadra a penes d'entre 3 i 4 anys de presó per haver detingut il·legalment un home a la discoteca Bikini de Barcelona i haver-lo maltractat a la comissaria de les Corts. Els fets es remunten a la matinada del 2 de juny del 2006, quan José Antonio Medina era amb uns amics a Bikini i van tenir un incident amb tres mossos fora de servei, després que un d'ells, suposadament, va tocar el cul a una mossa, segons l'escrit d'acusació. El jutge ha conclòs que José Antonio Medina va acabar detingut il·legalment i va ser agredit pels agents.

Actualitzat
La sentència condemna els agents Alberto Fabregat i Juan Díaz a 4 anys de presó pels delictes de detenció il·legal i contra la integritat moral, i Mónica Fraile a tres anys de presó per detenció il·legal. El jutge ha considerat provat que els tres mossos d'esquadra, estant fora de servei, van pegar i detenir il·legalment l'home després d'una baralla a la discoteca Bikini de Barcelona, al juny del 2006.

El tribunal també ha condemnat José Antonio Medina, l'home que els mossos van detenir il·legalment, a una pena de multa per haver agafat del coll un dels agents en l'enfrontament que van mantenir a l'interior de la discoteca.
ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut