Barcelona

Condemnat per conduir begut el jove que va agredir en un tren una immigrant equatoriana

El jove de Santa Coloma de Cervelló que va agredir i insultar una menor d'origen equatorià en un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat l'octubre passat l'han condemnat a la retirada del permís de conduir i a pagar una multa per conduir un ciclomotor begut. A Sergi Xavier M.M. el van enxampar els Mossos d'Esquadra divendres passat a prop de casa seva en un control d'alcoholèmia. Segons la denúncia, circulava sense carnet ni papers de la moto, amb el casc deslligat i amb símptomes d'anar begut.

Actualitzat

Després d'un judici ràpid, el titular del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Sant Boi ha dictat aquest matí una sentència que condemna Sergi Xavier M.M. a pagar una multa de 1.080 euros per un delicte contra la seguretat vial i li prohibeix conduir cap vehicle de motor durant 10 mesos.

Sergi Xavier, de 21 anys i veí de Santa Coloma de Cervelló, es va fer "famós" per agredir per motius racistes una menor equatoriana en un vagó de tren dels Ferrocarrils de la Generalitat, la nit del 7 d'octubre de l'any passat. Per aquest cas, el jujat d'instrucció número 2 de Sant Boi li imputa els delictes de tracte degradant i lesions psíquiques.

Anar al contingut