Condemnat a 6 anys d'internament un menor acusat de matar la seva mare

Condemnat a 6 anys d'internament en un centre i a 4 més de llibertat vigilada un menor acusat de matar la seva mare. És la sentència dictada pel jutjat de menors número 5 de Barcelona, a la qual ha tingut accés Catalunya Ràdio. Els fets van passar al mes de març al pis de la víctima a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, al districte de Sant Martí.

Actualitzat
La Fiscalia no ha demanat la pena màxima d'internament de vuit anys perquè considera un atenuant el fet que el parricida -de 16 anys en el moment dels fets- reconegués el crim. També té en compte que a la víctima li havien pres la custòdia del fill ja feia anys i ara s'obligava el menor a complir un règim de visites en contra de la seva voluntat i després de denunciar que rebia assetjament psicològic de la dona.

Els fets van passar el 7 de març a la nit, quan després d'una discussió violenta el jove va matar la seva mare a cops. El cos sense vida de la dona, a terra del menjador, el van localitzar els equips d'emergències l'endemà després que una veïna els va alertar perquè la víctima no responia a la porta ni al telèfon.

Anar al contingut