Thiebaud, custodiat pels Mossos durant el judici a l'Audiència de Girona. (Foto: ACN)
Thiebaud, custodiat pels Mossos durant el judici a l'Audiència de Girona. (Foto: ACN)
Girona

Condemnat a 11 anys de presó per matar d'una punyalada un menor a Lloret de Mar

L'Audiència de Girona imposa aquesta pena al noi francès de 21 anys que el juliol del 2011 va matar d'una punyalada un altre jove en aquest municipi. També ha d'indemnitzar els pares de la víctima amb 120.000 euros.

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Girona ha condemnat a 11 anys de presó el noi francès de 21 anys que el juliol del 2011 va matar d'una punyalada un altre jove a Lloret de Mar. Ludwig Alexis Thiebaud també ha d'indemnitzar els pares de la víctima, el britànic Andrew Milroy, amb 120.000 euros.

El tribunal ha recollit la tesi del jurat popular, que va considerar Thiebaud culpable d'un delicte d'homicidi. L'Audiència argumenta que l'edat de l'acusat és un argument a tenir en compte. Tot i això, també destaca el fet que fes servir un "instrument perillós", com és una arma blanca, per causar-li la mort.

La sentència també descarta els atenuants d'embriaguesa i por insuperable. El jurat va concloure que víctima i homicida es van barallar, però que l'opció de defensa de la víctima va ser "mínima", encara que el condemnat no tenia intenció de matar-lo.

El company de viatge de Thiebaud, que va presenciar el crim, ha estat condemnat a sis dies de localització permanent per haver pegat a un altre testimoni.

Anar al contingut