Chris Martin, de Coldplay, en un concert a Barcelona
La música estava tan alta que des de casa es podien identificar les cançons (Europa Press/Kike Rincón)

Concert de Coldplay: centenars de fans a l'exterior i altres que el senten des de casa

Els Mossos han rebut una vintena de denúncies per entrades comprades, majoritàriament a la revenda, que no han permès accedir als concerts

Redacció/AgènciesActualitzat

Els concerts de Coldplay a Barcelona se senten dins i fora de l'Estadi Olímpic. De fet, centenars de persones que no tenien entrada s'han aplegat als voltants del recinte per vibrar al ritme de la banda britànica.

La seva música s'ha escoltat també a diversos districtes de Barcelona, com el de Sants-Montjuïc, l'Eixample o Ciutat Vella. Hi ha qui s'ha emocionat en escoltar "Sky Full of Stars" des de casa i d'altres que han denunciat que la música superava els nivells de soroll permesos.

L'associació veïnal d'Afectats per la Contaminació Acústica i la Massificació (PACAME) s'ha queixat del volum dels tres concerts que fins ara ha ofert Coldplay a Barcelona.

 

L'associació també lamenta que l'Ajuntament permeti que Coldplay acabi els concerts amb focs artificials i dues traques finals.

Alguns veïns han explicat a les xarxes socials que el volum és tan elevat que fins i tot des de casa identifiquen cada cançó.


Fonts de l'Ajuntament han explicat que al primer concert es va seguir tota la normativa vigent i van fer servir els sonòmetres de pista que controlen al minut el nivell d'afectació i garanteixen el compliment dels límits marcats.

Asseguren que també es va controlar l'afectació sonomètrica a l'exterior de l'estadi i es va comprovar que es complia amb els límits establerts, tot i que el consistori ha admès que hi ha factors ambientals, com el vent, que influeixen en la propagació del soroll.

Precisament, centenars de fans que no tenien entrada s'han arribat als voltants de l'Estadi Olímpic per escoltar la banda:
   

 

Coldplay conclou avui la sèrie de quatre concerts a Barcelona, la seva única actuació en aquesta gira a Espanya, als quals hauran assistit més de 220.000 persones.

 

Entrades fraudulentes

Les entrades per als quatre concerts estan exhaurides des del dia que van sortir a la venda i hi ha molta gent que s'ha quedat sense entrada.

Els Mossos han obert una investigació relacionada amb l'estafa en la venda d'entrades fraudulentes per als concerts.


Segons fonts policials, han rebut una vintena de denúncies per entrades comprades, majoritàriament a la revenda, que no han permès accedir a l'Estadi Olímpic. 

En el primer concert de Coldplay, els Mossos d'Esquadra van detenir quatre persones acusades de fer-se passar per organitzadors i vendre passis especials, polseres i credencials, tots falsos, per accedir a l'Estadi.

Alguns usuaris han denunciat a les xarxes que els han estafat i s'han organitzat per fer una denúncia col·lectiva.

 

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut