Imatge de la concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona
Imatge de la concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona

Concentracions de suport als CDR després de les acusacions per terrorisme

Actualitzat

Els CDR de Barcelona han omplert aquest dimarts al vespre la Plaça Sant Jaume. Ho han fet en solidaritat amb la integrant del CDR de Viladecans acusada de rebel·lió i terrorisme i també dels que han declarat davant dels Mossos pels fets del 30 de gener al Parlament.

Els concentrats han cridat proclames en contra de la repressió que, segons ells, porta a terme la justícia espanyola i han demanat la llibertat dels polítics empresonats.

Els CDR han convocat aquesta protesta a les principals ciutats catalanes amb motiu de l'operació de la Guàrdia Civil per ordre de l'Audiència Nacional d'aquest dimarts.

 

A Viladecans, els veïns de la dona detinguda per la Guàrdia Civil acusada de terrorisme també han sortit al carrer per donar-li suport. Davant de l'Ajuntament, i en silenci la major part del temps, han mostrat cartells en suport dels CDR.

A Girona, a la plaça del Vi, s'hi han reunit unes set-centes persones, convocades pels CDR i Girona Vota. La majoria dels concentrats duien pancartes amb el lema de "Jo sóc CDR" i per demanar la llibertat dels presos i amb crits de "Tots som CDR". Els concentrats han llegit manifestos i han acabat amb "El cant dels segadors".

A Lleida, sota la pluja, els concentrats, uns 400, molts d'ells amb xiulets, s'han acostat a la Subdelegació del Govern. Aquesta vegada, però, estava fortament encerclada de tanques metàl·liques que han mantingut els concentrats força allunyats i que no han permès que ningú s'hi acostés.

 

A Tarragona, la concentració s'ha fet davant el monument als herois del 1811, a la Rambla Nova. S'han reunit més de dues-centes persones sota la pluja. A les consignes habituals, hi han sumat el crit de "Tarragona és CDR". La manifestació s'ha dissolt cap a 2/4 de 9, just quan ha caigut un fort aiguat.

 

 

ARXIVAT A:
CDR
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut